• BIST 10028.38
  • Altın 2916.179
  • Dolar 34.1391
  • Euro 38.2383
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

RECEP CANPOLAT VE DENİZHABER'E FETÖCÜ İFTİRASINDA BULUNAN HAMİT YAMAÇ ERÖZBEK, HAPİS VE TAZMİNATA MAHKUM OLDU

RECEP CANPOLAT VE DENİZHABER'E FETÖCÜ İFTİRASINDA BULUNAN HAMİT YAMAÇ ERÖZBEK, HAPİS VE TAZMİNATA MAHKUM OLDU
Bir dönem Ulusal TV'de program yapan ve Deniz Ticaret Gazetesi yöneticisi Hamit Yamaç Erözbek, Recep Canpolat ve Deniz Haber Ajansı'na FETÖCÜ iftirası atarak,hakarette bulunmasından dolayı, İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 ay hapis cezasına alırken, İstanbul Anadolu 25. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde ise 50 bin TL tazminata mahkum oldu.

Adalet yavaş yürür, ancak hedefine ulaşır. 8 senelik dava sonuçlandı. İftira atan sözde gazetecilere hapis yolu gözüktü.

Bir dönem Doğu Perinçek'in televizyonu Ulusal TV'de  program yapan ve Deniz Ticaret Gazetesi yöneticisi Hamit Yamaç Erözbek, Recep Canpolat ve Deniz Haber Ajansı'na FETÖCÜ iftirası atarak,hakarette bulunmasından dolayı, İstanbul Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 2 ay 27 gün hapis cezasına alırken, İstanbul Anadolu 25. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde ise 50 bin TL tazminata mahkum oldu.

Deniz Haber Ajansı ve Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'a FETÖCÜ iftirasında bulunan, sözde gazetecilere, hukuk önünde Adalet'in tokadını yemeye devam ediyor.

Daha önce İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne FETÖ iltisaklı ve FETÖ işbirlikçisi iftirasıyla Terörle Mücadele Şubesine dilekçe veren Hamit Yamaç Erözbek, kamuoyunda Recep Canpolat ve DenizHaber Ajansı'na itibar suikastı yapmak amacıyla 2016'da kaleme aldığı 7 haberin 5'inden hakaret ve iftira suçlamasıyla 50 bin TL tazminata mahkum olurken, 67. Asliye Ceza Mahkemesinde ise indirim uygulanarak 2 ay 27 gün tecilsiz olarak, hapis cezasına mahkum edildi.

ODATV, AYDINLIK VE YENİ AKİT, ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK!

Geçen hafta içinde Odatv, Aydınlık ve Yeni Akit gazeteleri, Recep Canpolat ve Deniz Haber Ajansı hakkında, Fetö iltisaklı iftirasıyla yaptıkları haberler sonucu, sosyal medyada ise 43 X kullanıcısının bu haberle üzerinden paylaşımları, avukatlarımız tarafından mahkemeye taşındı.

Özellikle son dönemde, Türkiye gündemini belirleyen haberler imza atan Veryansın TV, Erdem Atay ve Nihat Genç'i fetöcü ilan eden sözde bu tetikçi yayın organları, Recep Canpolat üzerinden, sözde haber adı altında, iftira attıkları ortaya çıktı.

Recep Canpolat' ve şirket avukatı Furkan Özgüner yaptığı açıklamada; "Bu iftiralar karşısında, müvekkilimiz Deniz Haber Ajansı ve Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat hakkında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, 'Fetö İltisaklı' iddiasıyla dilekçeler verilmiş, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunulmuştur. Ancak incelemeler ve araştırmalar sonucu, bu iddiların doğru olmadığı, hem İstanbul Emniyeti ve Cumhuriyet savcılığı tarafından tarafımıza bildirilmiştir. Son dönemde müvekkillerimize yapılan bu alçakca iftiraları, mahkemlere taşıyarak, hukuk önünde hesap vermelerini isteyeceğiz." dedi.

HAMİT YAMAÇ ERÖZBEK'İN ALDIĞI HAPİS VE TAZMİNATA  MAHKUM OLDUĞU BELGELER

mahkeme_1.jpg

mahkeme_2.jpg

mahkeme_3.jpg

mahkeme_4.jpg

hapis_buyuk.jpg

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim