• BIST 9771.16
  • Altın 2730.079
  • Dolar 33.9987
  • Euro 37.7223
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 22 °C

Yenilikçi Tasarım: Bosch Kombi Modellerinde Son Trendler

Yenilikçi Tasarım: Bosch Kombi Modellerinde Son Trendler
Yenilikçi tasarım anlayışının en güzel örneklerini görmek için Bosch kombi çeşitlerini incelemek yeterli olacaktır. Son teknoloji ile geliştirilen ve yüksek verimlilik ihtiyacını fazlasıyla karşılayan kombiler; şık duruşları, konforlu kullanım özellikleri ve dayanıklılığı ile kullanıcıların gözdesi olmayı başarıyor.

Geniş ürün gamı ile ön plana çıkan Bosch kombi modelleri içerisinde tüm yaşam alanlarında kullanıma uygun bir kombiyi bulmak mümkün oluyor. 

Teknolojinin estetik dizayn ve konforlu kullanım ile buluşmasından doğan Bosch kombiler, iklimlendirmede beklenti çıtasını yükseltiyor. Kullanıcıların çoğu için artık bu kombi seçeneklerinde bulunan özellikler temel standartlar haline geldi. Bu sayede Bosch kombi çeşitleri ile yaşam alanlarında iklimlendirme ve sıcak su ihtiyacı karşılanırken aynı zamanda keyifli ve sorunsuz kullanım ihtiyacı da giderilmiş oluyor. 

Bosch Kombilerde Modern Tasarım

●    Doğa ve Bütçe Dostu

Yenilikçi ve modern bir tasarıma sahip olan Bosch tam yoğuşmalı kombi modelleri ErP yönetmeliğine uygun olarak üretiliyor. Bir yandan enerji verimliliğini arttırırken diğer yandan da atık gaz salınımını azaltıyor. Doğa dostu bir kombi kullanmak isteyenler için en ideal seçenekler Bosch kombi koleksiyonunda yer alıyor. Yoğuşmalı kombi modelleri hermetik kombilere nazaran % 20’ye varan oranlarda tasarruf sunuyor. Bu yönüyle de bütçe dostu kombi ihtiyacı karşılanıyor. 

●    Kompakt Tasarım 

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi çeşitlerinin en önemli özelliklerinden biri de kompakt bir tasarıma sahip olmasıdır. Evinize değer katan bu tasarımlar modern duruşlarından asla ödün vermiyor. İdeal ölçüleri ile her ortama anında uyum sağlıyor. Kompakt tasarım anlayışı ile dizayn edilen Bosch Condens 2500 W, Bosch Condens 2200i W, Bosch Condens 2000 W, Condens 7000i W,  Condens 5700i W, Condens 1200 W ve Comfort Condense modelleri, estetik ve şık görünümleri ile kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. 

●    Verimli Sıcak Kullanım Suyu İmkanı 

Kombiler sadece ısınma ihtiyacında değil, sıcak kullanım suyu ihtiyacında da verimlilik özelliğinden ödün vermiyor. Oda termostatı modellerinden birini seçerek, sıcak su sağlayan kombi çeşitlerinin çok daha verimli şekilde kullanılmasını sağlamak mümkün oluyor.  Sıcak kullanım suyu ihtiyacı karşılanırken de kombinin minimum enerji tüketimi ilkesi geçerliliğini koruyor ve bu da enerji giderlerinin minimum seviyede kalmasını destekliyor. 

●    Kolay Kurulum ve Kullanım 

Bosch kombi modellerinin ön plana çıkan özellikleri arasında kolay kurulum ve kolay kullanım da bulunuyor. Duvar tipi yoğuşmalı kombi çeşitlerinin kurulumu yetkili teknik servis tarafından sağlanıyor. Kurulumun hemen ardından kombilerin kullanılmaya başlanması mümkün oluyor ve aynı zamanda Bosch kombi bakım işlemleri de yetkili teknik servisler tarafından sağlanıyor. Kombilerin düzenli olarak bakımdan geçirilmesi sayesinde hem enerji tasarrufu özelliği korunuyor hem de uzun süre sorunsuz şekilde kullanılmaya devam ediyor. 

Bosch Kombi Modellerinde Son Trendler

1-20240801125133.jpg

●    Enerji Tüketim Gösterimi 

Bosch kombi modellerine kazandırılan yepyeni özellikler ile tanışma zamanı geldi. Gelişmiş yapısı ile dikkat çeken bazı modellerde enerji tüketim gösterimi özelliği bulunuyor. Renkli ve kolay anlaşılır bir ekrana sahip olan kombiler üzerinden ısıtma sisteminin enerji giderlerini görmek mümkün oluyor. Bu sayede enerji giderlerinin kullanıcı tarafından kontrol altında tutulması sağlanıyor. 

●    Geniş Kapasite Aralığı 

Son trendlerden biri de Bosch kombi modellerinin geniş bir kapasite aralığı sunuyor olmasıdır. 20/22, 24/25, 30/30, ve 35/35 kW kapasiteleri gibi farklı seçenekler sunan kombiler, apartman dairelerinden villalara kadar tüm ev tiplerinde kullanıma uygun olabiliyor. Model seçeneklerinin fazla olması ile birlikte geniş modülasyon seçeneği sunması da Bosch kombilerin beğeni toplayan özellikleri arasında bulunuyor. 

●    Kullanıcı Dostu Kumanda 

Kombileri kumanda ile kontrol etme konforu da güncel trendler arasında bulunuyor. Bosch kombi modellerinin kullanıcı dostu kumanda paneli sayesinde her türlü ayarlama kolayca yapılabiliyor. İstenen sıcaklık ayarının kullanıcı dostu arayüze sahip kumanda üzerinden tek dokunuşla ayarlanmasını sağlamak mümkün oluyor. Yeni nesil kombi kullanımının üstün konforundan faydalanmak için Condens 1200 W gibi kumandalı modellere yönelmek yeterli oluyor. 

●    Bütçe Dostu Fiyatlar

En yeni teknolojilerle tasarlanan bir kombiye sahip olmak için yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe ayırmak gerekmiyor. Çünkü Bosch kombi fiyatları yüz güldüren rakamlardan oluşuyor. Yaşam alanlarında iklimlendirme sorununu en konforlu seçenekler ile çözmek için Bosch internet sitesine uğrayarak modelleri, fiyatları gözden geçirebilirsiniz. Size en uygun kombi modelini bulmanız sadece birkaç dakikanızı alacak.

İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim