CHP'nin ön seçimdeki cumhurbaşkanı adayı, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 105 kişinin gözaltına alınması Türkiye'nin pek çok yerinde protesto edilmeye devam ediyor. İstanbul Valiliği'nin ardından İzmir Valiliği de kentte 5 gün süreyle eylem ve gösteri yasağı getirdi. Valilikten yapılan açıklamada, "Valiliğimizce alınan karar uyarınca il genelinde kamu düzenini muhafaza etmek ve oluşabilecek provokatif eylemlerin önüne geçmek için 21.03.2025 günü saat 10.00'dan 25.03.2025 günü saat 23.59'a kadar, 5 (beş) gün süreyle her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü ve basın açıklaması yasaklanmıştır" denildi.
İstanbul ve İzmir’de eylem yasağı!

İstanbul'un ardından İzmir'e de valilik kararıyla eylem yapmak yasaklandı. İzmir Valiliği, "İl genelinde 21-25 Mart tarihleri arasında her türlü toplantı, gösteri yürüyüşü ve basın açıklaması yasaklanmıştır" açıklamasını yaptı.
Etiketler: chp, cumhuriyet halk partisi, istanbul, izmir, eylem, yasak, eylem yasağı, vali, valilik, istanbul valiliği, izmir valiliği
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler






ÖNE ÇIKANLAR
1/14
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim