• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 23 °C

El Clasico derbisi nefesleri kesecek!

El Clasico derbisi nefesleri kesecek!
İspanya LaLiga’da 11. hafta mücadelesinde El Clasico heyecanı yaşanacak. Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Ancelotti’nin öğrencileri, bu sezon ezeli rakibi Barcelona’nın gerisinde kalırken rakibini bu maçla beraber yakalayıp geçmek istiyor.

İspanya La Liga’da 11’inci hafta mücadelesinde Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya geliyor. Hansi Flick yönetimindeki Barcelona bu sezon oynadığı 10 karşılaşmanın 9’unu kazanırken Real Madrid ise 7 galibiyet aldı. İki ezeli rakip arasında 3 puan fark bulunurken Madrid, rakibini mağlup ederek puan sıralamasındaki farkı kapatma hesapları yapıyor. Real Madrid - Barcelona mücadelesi 26 Ekim cumartesi günü saat 22.00’da başlayacak ve S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

REAL MADRİD - BARCELONA EL CLASİCO MAÇI NE ZAMAN?

İspanya LaLiga’da 11’inci hafta mücadelesinde Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya geliyor. Hansi Flick yönetimindeki Barcelona bu sezon oynadığı 10 karşılaşmanın 9’unu kazanırken Real Madrid ise 7 galibiyet aldı. İki ezeli rakip arasında 3 puan fark bulunurken Madrid, rakibini mağlup ederek puan sıralamasındaki farkı kapatma hesapları yapıyor. Real Madrid - Barcelona mücadelesi 26 Ekim cumartesi günü saat 22.00’da başlayacak ve S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER EL CLASİCO’DA OYNAYACAK MI?

Real Madrid’de Barcelona mücadelesi öncesinde Rodrygo ve Brahim Diaz’ın sakatlıkları bulunuyor. Ancelotti’nin elinde hücumda Endrick, Arda Güler, Mbappe, Vinicius Junior gibi isimler yer
alıyor. İspanyol basınına göre Arda Güler’in Barcalona mücadelesine yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Genç yıldızın oyunun gidişatına göre ikinci yarı şans bulması bekleniyor.

BARCELONA MÜNİH’E ACIMADI

Barcelona bu sezon Hansi Flick yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça bahsettiriyor. İspanyol ekibi Bayern Münih’i 4-1’le geçerken Katalan ekibinde Raphinha hat-trick yaptı. İspanyol takımının ligde en golcü oyuncusu Robert Lewandowski olurken Raphinha ise 5 gol ve 7 asistlik katkı yaptı.

MADRİD'DEN DORTMUND KARŞISINDA MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde Nuri Şahin’in çalıştırdığı Borussia Dortmund’u konuk etti. Mücadelede 2-0 geriye düşen eflatun-beyazlılar, uzun süre unutulmayacak bir geri dönüşe imza attı. Rüdiger’in golüyle farkı bire indiren Real Madrid, Vinicius Junior’un hat-trick yaptığı karşılaşmayı 5-2 kazandı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim