- BIST 9490.9
- Altın 4101.546
- Dolar 38.3112
- Euro 43.6865
- İstanbul 12 °C
- Ankara 12 °C
- İzmir 19 °C
- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, GSM operatörleri ile görüşecek!
- İstanbul'u depreme hazırlayanlar cezaevinde!
- AFAD Deprem Bilim Kurulu'ndan uyarı!
- İmamoğlu, İstanbul depremi için uyardı!
- Erdoğan, UEFA İstanbul temsilciliği töreninde!
- CHP'nin ‘Olağanüstü Kurultay’ına iptal davası!
- DEM Partisi, Adalet Bakanı ile görüştü!
- Hangi iller depreme ne kadar hazır?
- İstanbul, artçılarla sarsıldı!
- Erdoğan'dan deprem denetimi!
- İsias Otel davası: İlk kez hakim karşısındalar!
- İBB avukatlarına gözaltı!
- İmralı Heyeti, Adalet Bakanlığı'nda!
- Deprem çantası için kritik uyarı!
- Antalya'da köpek balığı dehşeti!
- İSTANBULHABER
- GÜNDEM
- SİYASET
- DÜNYA
- EKONOMİ
- SPOR
- ENERJİ
- MAGAZİN
- MEDYA
- ULAŞTIRMA
- DİĞER »
- TÜRKİYE »
- Adana
- Adıyaman
- Afyonkarahisar
- Ağrı
- Aksaray
- Amasya
- Ankara
- Antalya
- Ardahan
- Artvin
- Aydın
- Balıkesir
- Bartın
- Batman
- Bayburt
- Bilecik
- Bingöl
- Bitlis
- Bolu
- Burdur
- Bursa
- Çanakkale
- Çankırı
- Çorum
- Denizli
- Diyarbakır
- Düzce
- Edirne
- Elazığ
- Erzincan
- Erzurum
- Eskişehir
- Gaziantep
- Giresun
- Gümüşhane
- Hakkari
- Hatay
- Iğdır
- Isparta
- İstanbul
- İzmir
- Kahramanmaraş
- Karabük
- Karaman
- Kars
- Kastamonu
- Kayseri
- Kilis
- Kırıkkale
- Kırklareli
- Kırşehir
- Kocaeli
- Konya
- Kütahya
- Malatya
- Manisa
- Mardin
- Mersin
- Muğla
- Muş
- Nevşehir
- Niğde
- Ordu
- Osmaniye
- Rize
- Sakarya
- Samsun
- Şanlıurfa
- Siirt
- Sinop
- Şırnak
- Sivas
- Tekirdağ
- Tokat
- Trabzon
- Tunceli
- Uşak
- Van
- Yalova
- Yozgat
- Zonguldak
Yorumlar
ÖNE ÇIKANLAR
TRT, Aybüke Pusat'tan ne istedi?
Fenerbahçe'de sular durulmuyor!
Fatih Terim, edilen hakareti kabul etmedi!
Fenerbahçe ağır yaralandı!
Ziraat Türkiye Kupası finaline ‘3 Temmuz’ ayarı!
Bayiler, Işın Karaca’dan şikâyetçi oldu!
Dünya’nın gündemi bu maç oldu: Toplam 9 gol!
Ersun Yanal, aynı hafta 2 acı kayıp yaşadı
Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu vefat etti
Mehmet Ali Erbil'e hapis cezası!
Tolga Sarıtaş’tan ‘Sessiz’ paylaşım!
Danla Bilic’in yaşadığı şiddet ortaya çıktı!
Aziz Yıldırım, ‘Kanal’ için harekete geçti!
Sosyete, Lucien Arkas'ın peşinde!
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Huzur için Fenerbahçe şampiyon olsun"
1/14
Askeri gemi mezarlığındaki terk edilmiş gemilerin etkileyici görüntüleri
Kapadokya'nın 'kalbi' Narlıgöl ilkbaharda bir başka güzel
Ziyaretçisiz kalan Akdamar Adası badem çiçekleri ile görsel bir güzellik
Haftanın fotoğrafları
12345678
ÇOK OKUNANLAR
- Recep CanpolatHangi yalanını düzelteyim Mübariz!
- Hasan UlusoyGazeteci, Siyaset ve Cemiyet…
- Servet AvcıDevlet aranıyor devlet!
- Samet ÇayırÜç eksi bir
- Aykut ElmasSıkıntı Büyük
- Adnan İslamoğulları‘AKmonoksit’ zehirlenmesi...
- Mehmet AkyolTerket ...!
- Elif KuzeyEn güzel ölü, Benim ölüm!
- Banu AvarKaos, Fısat ve Delik!
12
Mekke'ye rahmet yağdı... Yağmur altında Kabe'yi tavaf ettiler...
Ayağı kırık vatandaş depremden böyle kaçtı!
İmamoğlu AKOM'da.. Depremle ilgili son gelişmeleri açıkladı
Deprem sırasında yapılması gerekenler...
12345678
SAĞLIK
112’yi arayanlar tekrar düşünsün: Ceza geliyor!Hatları boş yere meşgul edenlere ve ihtiyacı olmadığı halde 112'yi arayarak başkalarının sağlığa erişim hakkını engelleyenlere ceza artıyor.
Psikolojik Destek Almak Neden Hâlâ Erteleniyor?Psikolojik destek almak, birçok insan için hala bir tabu olarak kabul ediliyor. Günümüzde ruh sağlığına olan ilgi artsa da, pek çok birey psikolojik destek alma konusunda tereddüt yaşıyor.
2050'de dünyanın yarısı obez olacak!Bir araştırmaya göre, dünya genelindeki yetişkinlerin yarısından fazlasının, 2050'ye kadar aşırı kilolu ya da obez olacağı tahmin ediliyor.
2 dil bilenler yaşadı!Bunamaya neden olan pek çok faktör var. Buna bağlı olarak yapılan bazı araştırmalar bunama riskini ortadan kaldırabiliyor. Son yapılan araştırmada, ileri yaşlarda demansı önlemenin bir yolu daha açıklandı. 2 dil bilmenin bunamayı önlediği ortaya çıktı.
MAGAZİN
TRT, Aybüke Pusat'tan ne istedi?TRT'nin 'Teşkilat' dizisinde rol alan Aybüke Pusat, boykot çağrısı yaptığı için kadrodan çıkartılmıştı. Dizinin Yapımcısı Timur Savcı ise Aybüke Pusat'ın kadro dışı kalması hakkında ilk kez konuşarak TRT'nin bu süreçte ne istediğini söyledi.
Bayiler, Işın Karaca’dan şikâyetçi oldu!Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde MBT Tech Bayi Toplantısı’nda sahne alan Işın Karaca, gecenin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüleriniz izinsiz alındığını ve kullanıldığını belirten bayiiler Karaca'ya tepki gösterdi.
Tolga Sarıtaş’tan ‘Sessiz’ paylaşım!Oyuncu Tolga Sarıtaş, rol arkadaşı Aybüke Pusat’a destek olmadan sadece Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanını paylaştı.
Danla Bilic’in yaşadığı şiddet ortaya çıktı!Sosyal Medya Fenomeni Danla Bilic'e, eski sevgilisi Berk Çetin tarafından şiddet uygulanması sonrası pek çok destek paylaşımı yapıldı. Öte yandan binicilik sporcusu Berk Çetin’in şiddet uyguladığı anların kamera görüntüsü ortaya çıktı.
TEKNOLOJİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, GSM operatörleri ile görüşecek!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "GSM şirket yetkilileriyle İstanbul'da toplanacağız. Deprem sonrası iletişimde ciddi yüklenme oldu. Sorun yaşanmaması için gereğini yapacağız" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "11 ülke arasına girdik"TÜRKSAT 6A Hizmete Alma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüzde 80'in üzerinde yerlilik oranıyla geliştirdiğimiz TÜRKSAT 6A ile Türkiye, kendi haberleşme uydusunu üretebilen 11 ülkeden biri konumuna yükseldi" dedi.
Google, İngiltere ile davalık: 5 milyar Sterlin!'Arama Motoru' devi Google'a, İngiltere'de yaptığı güncellemelerle internet pazarındaki baskın konumunu kötüye kullandığı gerekçesiyle hakkında dava açıldı.
OpenAI CEO'su Sam Altman, X, Meta ve Bluesky'a meydan okudu!OpenAI CEO'su Sam Altman cesur bir adım atararak Elon Musk'a kafa tuttu. OpenAI, ChatGPT'nin görüntü oluşturma teknolojisiyle desteklenen bir sosyal medya platformu geliştirerek X'e rakip oluyor. Meta, Bluesky da Altman'ın hedefinde.
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
İnsan okurken ve okutuktan sonra guru duymak ister ki zaten İstiklal Marşımızla gurur duyuyoruz ama hadisenin o söylediğinden sonra duyduğundan emin değilim .
Bir parça olmadığını anlamalıydı .